Gode fotomotiver rundt om i Norge

Arkitektur i middelalderen
22nd juni 2020

Norge er et utrolig vakkert land, med skjulte skatter rundt hvert eneste hjørne. Dersom du interesser deg for fotografi hadde det nok vært flott å ha noen nydelige motiver innrammet hjemme. I så fall lurer du kanskje også på hva slags fine motiver som finnes rundt om i landet. Her får du derfor noen gode eksempler på vakre bygninger i Norge, som fortjener å foreviges i et fotografi.

Operaen i Oslo

Operahuset i Oslo er godt kjent for de fleste, og er en av Norges vakreste bygninger. Det er designet av Snøhetta etter at de ble vinnerne av en arkitektkonkurranse, og bygningen huser i dag en rekke forestillinger. Det mest interessante med bygget er det faktum at marmortaket faktisk kan gås på. Taket minner om et isfjell som kommer opp fra vannet, og er et flott motiv for enhver fotograf.

Nidarosdomen i Trondheim

Man kan være religiøs eller ikke, men få kan benekte for kirkenes skjønnhet. Er det et bygg som fortjener en fantastisk ramme fra https://www.bgafotobutikk.no/, hvor du virkelig kan finne den perfekte rammen, er det Nidarosdomen. Den gamle kirken ble reist oppå Olav den helliges grav, og pryder fortsatt Trondheims gater den dag i dag. Kirken er bygget i over 70 ulike bergarter, hentet fra rundt om i hele landet. Her kan du altså få observere mange av Norges ulike steintyper, og dette ser man ikke i mange andre bygg. Med andre ord – et bygg som absolutt er verdt et besøk.

Norge har veldig mye å by på når det kommer til vakre bygninger. Det er ikke nødvendig å reise ut av landet for å få noen nydelige motiver du kan dekorere hjemmet ditt med. Kos deg med kameraet, og la deg inspirere av landets mange skjønnheter. Så har du snart et hjem med en rekke vakre rammer, fylt med enda vakrere motiver.

culture