Velg en ny ytterdør

Arkitektur i middelalderen
7th januar 2019

Ytterdøra er hjemmets portal. Det er her flere hundre, og kanskje til og med tusenvis, av gjester skal tre gjennom i løpet av årene du bor i ditt hjem. Denne er ikke bare portalen, men den er en stor del av fasaden som på alle måter gir førsteinntrykket til folk som ser ditt hus. Sammen med vinduer og fasaden generelt, så er det denne som virkelig stikker seg ut. Dessuten er det også mange andre karakteristikker en kan gå inn på her. Hva med det faktum at designet gir den besøkende et inntrykk av hvordan huset ellers ser ut? Eller hva med det faktum at døra i seg selv virkelig sier noe om deg som person? Gjør den at gjester føler seg velkomne, eller er den kun en blokade og nærmest en mur mellom deg selv og omverdenen?

Derfor bør du investere i en ytterdør

Det er altså en rekke grunner til at du bør investere i en ytterdør. Den sier noe om ditt hjem, og selv om den ofte blir oversett, så er den kanskje blant de viktigste delene av ditt hjem. Det er ikke sånn at en bare kan skyve det faktum under en stol. Du får nok sjelden komplimenter for en flott ytterdør, men det ligger i hvert fall i underbevisstheten til folk. Med en flott ny ytterdør, kanskje finansiert med et lån fra centum.no, så kan du vise deg frem til både naboer, kjente og kjære, venner og resten av verden. Da vil de alle vite at du ikke leker med ideen om å ha et flott hjem, for allerede ved portalen til hjemmet er det helt klart at du får et godt inntrykk av hva som venter bak døren. Dessuten, dersom du ikke er overbevist av status og førsteinntrykk, så finnes det også økonomiske grunner bak dette.

Slik sparer du med ny dør

En ny ytterdør kan nemlig hjelpe deg med å spare ganske så store beløp over tid. Din gamle dør lekker mest sannsynlig som en sil, og da kan det ha en ekstremt god effekt å investere i en ny dør. Da denne vil stenge ut kald luft, eller for den saks skyld varm luft også, så vil den spare deg i både strøm hva gjelder oppvarming om vinteren og nedkjøling om sommeren. Dermed sparer du store summer på at din portal til hjemmet ikke skal lekke ut tusenlapp etter tusenlapp.

Det er altså ikke kun designet, status og førsteinntrykket som teller her. Det er også en viktig ide for deg at du kan spare mye penger. Dermed er det virkelig verdt innsatsen og investeringen å faktisk ta det et steg videre og gå til innkjøp av denne nye døra!

culture